خرید زمین از طریق سند عادی تنظیم شده است آیا اعتبار و ارزش و وجه قانونی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۸۲ #76427698

با سلام
برای اینکه سند عادی (قولنامه تنظیم شده در بنگاه املاک) خرید زمین، وجهه قانونی تر بگیرد چه کارهایی باید در مرجع قضایی انجام پذیرد؟ قبلا شوراهای حل اختلاف حکم صادر می کردند یعنی خریدار و فروشنده با هم به شورا دعوت می شدند و با تایید فروشنده عقد بیع اثبات می شد، اکنون چگونه است؟ ممنون از راهنمایی کامل شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
بیع نامه عادی که بین فروشنده و خریدار تنظیم میشود با امضای ۲ شاهد قابل پیگیری درمراجع قضایی می باشد .و اعتبار قانونی دارد و برای اینکه رسمیش کنید از طریق دفاتراسناد رسمی برای ثبت رسمیش اقدام کنید.

با سلام ووقت بخیر
بیع نامه عادی که بین فروشنده و خریدار تنظیم میشود با امضای ۲ شاهد قابل پیگیری درمراجع قضایی می باشد .و اعتبار قانونی دارد و برای اینکه رسمیش کنید از طریق دفاتراسناد رسمی برای ثبت رسمیش اقدام کنید.

با سلام ووقت بخیر
بیع نامه عادی که بین فروشنده و خریدار تنظیم میشود با امضای ۲ شاهد قابل پیگیری درمراجع قضایی می باشد .و اعتبار قانونی دارد و برای اینکه رسمیش کنید از طریق دفاتراسناد رسمی برای ثبت رسمیش اقدام کنید.