آیا میتونن زمین رو از من بگیرن؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #76414382

با سلام
زمین کشاورزی حدودا ۲۰۰۰ متر پدر همسرم در مهریه بنده انداخته اند. در حال حاضر مطالبه مهریه کردم و ایشون گفتن هدیه بوده و درخاست رجوع از هبه دادن و قاضی پرونده پرونده رو به جلسه بعد انداختن و گفتن هم من و هم پدر همسرم باید خودمون بریم و از زبون خودمون بشنون.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر زمین را در سند نکاحیه ذکر نموده باشندیا دلیلی بر انداختن بابت مهریه باشد به هیچ عنوان نمیتوانند بازپس بگیرند ولی اگر به حرف باشه اثباط آن کمی مشکل است

سلام رجوع از هبه طی شرایطی امکانپذیر می باشد اگر زمین را به شما بخشیده اند وهبه نموده اند قابل رجوع می باشد.. ولی اگر به عنوان مهریه به شما داده اند واین موضوع اثبات شود قابل رجوع نیست