آیا فرد طلبکار با ارایه دادخواست تامین خواسته امکان توقیف حقوق فرد مستمری بگیر را خواهد داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۷۷ #76402215

با سلام...آیا فرد طلبکار با ارایه دادخواست تامین خواسته امکان توقیف کل حقوق فرد مستمری بگیر را دارد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک سوم‌ یا یک چهارم آن قابل توقیف است

خیر توقیف کل مستمری یا درآمد یک فرد امکانپذیر نیست

امکان توقیف کل حقوق امکان‌پذیر نیست .‌بلکه توقیف یک سوم‌ یا یک چهارم آن قابل توقیف است

درود برشما
ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی
از حقوق و مزایای کارکنان سازمان‌ها و موسسات دولتی یا وابسته به دولت و شرکتهای دولتی و شهرداری‌ها و بانک‌ها و شرکت‌ها و بنگاههای خصوصی و نظائر آن در صورتی که داری زن یا فرزند باشند ربع و الا ثلث توقیف می‌شود.
تبصره ۱ - توقیف و کسر یک چهارم حقوق بازنشستگی یا وظیفه افراد موضوع این ماده جایز است مشروط بر اینکه دین مربوط به شخص بازنشسته یا وظیفه‌بگیر باشد.
تبصره۲ (اصلاحی ۱۳۹۴/۱۱/۱۲) - حقوق و مزایای نظامیانی که در جنگ هستند و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی توقیف نمی‌شود