می توانم از دادگاه دادخواستی مبنی بر دریافت خسارت تاخیر دین تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۰ #76368903

سال ۸۷ مبلغ چهار میلیون و دویست هزار تومان به برادرم قرض دادم و هیچ مدرک کتبی
از ایشان ندارم ولی برادرم به صورت شفاهی منکر آن نیست. آیا با داشتن و یا نداشتن فایل صوتی می توانم از دادگاه دادخواستی مبنی بر دریافت خسارت تاخیر دین تنظیم کنم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ادله محکمه پسند داشته باشید اگر اظهار شفاهی برادر شما در دادگاه منتهی به اقرار بشود تاثیر گذار می باشد مبلغ تاخیر تادیه هم از زمان مطالبه وجه محاسبه میشود

با سلام
صدای ضبط شده اماره است و به علم قاضی کمک میکند ولی سند نیست،میتوانید از شهودی که از این امر مطلع هستند استشهادیه یا حضور در محاکم را درخواست نمایید تا به اثبات برسانید.

سلام طرح هرگونه دعوا نیازمند ارائه مدارک میباشد و نبود مدارک مانع وصلول ننیجه است

برای اقدام در خصوص اصل خواسته استناد به صدای ضبط شده مورد پذیرش نبوده و تنها راه این است که با تهیه استشهادیه از افرادی که مطلع هستند اقدام به تقدیم دادخواست نمایید .
در خصوص خسارت تاخیر تادیه نیز تنها از تاریخ تقدیم دادخواست قادر به محاسبه و دریافت می باشید .