آیا از روی کپی میشود کارشناسی کرد که امضا جعل شده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۷۶ #76332329

یکی فاکتور درست کرده که گوشی رو تحویل من داده بعد تعمیر کپی فاکتور رو آورده (ته برک فاکتور) و میگه اصلشو به خودش دادم و امضای منم جعل کرده.

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱_ اگر منظورتان از کپی، کپی کاربندی است، میبایست به کارشناس خط ارجاع داده شود
۲_ ولی اگر منظورتان کپی زیراکس است، وجاهت قانونی ندارد.
با تشکر

با سلام
بستگی به این دارد که موضوع شکایت ایشان جعل در پرونده حقوقی است یا کیفری
چنانچه پرونده حقوقی نیاز به کارشناسی کارشناسان تشخیص اصالت باشد اصول اسناد می بایست موجود باشد اما در پرونده ای کیفری با مجوز قاضی رسیدگی کننده امکان انجام کارشناسی بر روی رونوشت اسناد میسر است. این کارشناسی ها اغلب با چالش و تردید همراه است .چالش برای کارشناس و تردید برای مقام رسیدگی کننده.

ادعای ایشان نافذ نیست و تشخیص جعل فقط با اصل برگه صورت میگیرد ، ادعایشان رد میشود .

سلام
از روی کپی نمیتوان جعلی بودن امضا را تشخیص داد.
ولی کپی رسید هم هیچ اعتباری ندارد و شما می توانید مطالبه اصل رسید را بکنید و در صورت عدم ارائه ایشان دلیلی بر تحویل گوشی به شما وجود نخواهد داشت.

سلام خیر . ضمن این که کپی بدون ارائه اصل اگر شما ان را انکار کنید اعتباری ندارد .