تاثیر اعلام محجوریت همسر متوفی در ممانعت از تقسیم ترکه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸ #76313416

با سلام، اگر در پرونده تقسیم ترکه، ۴ فرزند جزو وراث باشند و یک همسر و ۳ تا از فرزندان حکمی مبنی بر محجوریت همسر متوفی در دادگاه ارائه کنند، مانع از تقسیم ترکه می‌شود؟ یکی از آن سه نفر اعلام قیومیت کرده و گفته مانع از فروش اموال میشه.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود محجور بودن یکی از ورثه مانع تقسیم نیست اما باید این امر در دادگاه مطرح شود و سهم محجور برای اداره در اختیار ولی یا قیم محجور قرار می گیرد

سلام خیر مانع تقسیم نیست لیکن رادخواست میبایست به طرفیت وراث و قیم ورثه محجور مطرح میگردید تا رسیدگی ادامه یابد

با سلام محجوریت در این مورد موجبی برای عدم رسیدگی به پرونده با موضوع که مطرح کردید نخواهد شد

با سلام
محجوریت هیچ ربطی به تقسیم ترکه ندارد و مانع آن نیست ولی فقط اداره سهم الارث و اموال محجور با قیم یا ولی او میباشد. موفق باشید

سلام محجوریت مانع از تقسیم ترکه نیست.

با سلام
حجر یکی از وراث مانع دائمی تقسیم ترکه محسوب نمی شود.

وجود محجوریت باعث منع رسیدگی نیست و تقسیم ترکه باید در دادگاه به عمل آید.