در این شرایط من باید نفقه ای پرداخت کنم اگر نکنم به ترک انفاق محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۷ #76312272

باسلام و خسته نباشید
همسر من برا نفقه شکایت کرده ولی فی‌الواقع حکمی صادر نشده در این شرایط من باید نفقه ای پرداخت کنم اگر نکنم به ترک انفاق محکوم میشوم؟
ترک انفاق در چه حالتی شامل میشه؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همسر شما ثابت کند که در این مدت نفقه پرداخت نکرده اید نزد دادگاه و همسر شما از شماتمکین کرده باشد بله محکوم به پرداخت هستید

بله باید نفقه پرداخت کنید که در صورت عدم پرداخت به جرم ترک انفاق محکوم خواهید شد مگر اینکه حکم الزام به تمکین زوجه را بگیرید و زوجه از شما تمکین نکند

با سلام
اقدام به واریز مبالغی به دفعات به عنوان نفقه به حساب زوجه نمائید

بله شوهر مکلف به پرداخت نفقه است مگر طبق حکم دادکاه خانم ناشزه باشند

با درود
اصل بر پرداخت نفقه است اگر پرداخت نکنید و محکوم شوید حبس در انتظار شماست.
لیکن اگر تمکین نمی‌کند و دعوا حقوقی است میتوانید در جلسه اول دعوای تقابل مطرح کنید.

دوست گرامی سلام بعد از اینکه قطعی شد و همسر شما ان را اجرا گذاشت باید مفاد ان را اجرا کنید و ملاک زمانی هست که همسر شما دادخواست بدهد وحکم صادر شودو اگر بعد از حکم دادگاه واجراییه نپردازید بعد میتوان به عنوان ترک انفاق شکایت کرد
نفقه هم شامل نفقه معوقه و جاریه است

سلام و درود
در صورت تمکین زوجه و عدم پرداخت نفقه
بله به ترک انفاق محکوم خواهید شد
موفق و موید باشید