حق و حقوق زوجه در صورت ازدواج بدون اجازه زوج بصورت ۹۹ ساله با زن دیگر چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۸ #76280549

با سلام
در صورت ازدواج زوج بصورت ۹۹ ساله با زن دیگری بدون اذن زوجه حق و حقوق زوجه چه مواردی خواهد شد؟
با وجود بچه دار شدن زوج از همسر دوم،
آیا زوج همچنان می تواند ازدواج مجدد را انکار نماید یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
شما میتوانید درخواست طلاق طبق شروط مندرج در عقد نامه را نمایید و زوج باید در صورت وجود بچه از همسر دوم نکاح خود را به صورت رسمی ثبت نمایید

خیر نمی تواند انکار نماید و همسر اول حق طلاق پیدا میکند و مهریه و حقوق قانونی خویش را میتواند مطالبه نماید

در صورتی که مرد بدون اجازه زن اول زوجه اختیار کند زن اول میتواند به موجب قانون طلاق بگیرد یا اینکه از آن صرف نظر کرده و مرد میبایستی کلیه حقوق او اعم از نفقه مهریه در صورت مطالبه را پرداخت نماید

اگرسوال کننده زن اول هستید ، بایدگفت که شما می توانید برای طلاق اقدام کنید

سلام اگر ازدواج دوم انکار شود بچه زنا زاده است اما به شوهر ملحق است و میتواند برای زوجه اول عسر و حرج ایجاد کند . اگر هم نشود برای زوجه اول حق طلاق ایجاد می کند .

سلام

زوج برای صیغه موقت نیازی به اذن زوجه ندارد اما برای زوجه حق طلاق ایجاد می کند
حق و حقوق زن و فرزندان همچنان پس از ازدواج مجدد در صورت عدم متارکه به قوت خود باقی ست

اگر در شروط ازدواج در قباله نکاح امضا نموده باشند که با ازدواج مجدد شما وکیل در طلاق باشید شما می توانید اقدام به طلاق نمایید. باید ازدواج دوم ایشان را با هر یک از ادله اثبات کنید.