قاضی پرونده؛ متهم را بدون وثیقه و ضامن آزاد کرده، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۷ #76276327

سلام
سارقی موتورسیکلت منو سرقت کرد من تماس گرفتم به پلیس و از او شاکی شدم پس از چندین روز دوباره تماس گرفتم و با دیدن سارق به گرفتن سارق خوشبختانه موفق شدم او منو کلی تهدید و فحاشی کرد سارق در کلانتری اقرار کرد و امضا و اثر انگشت زد اقرار نامه رو درون کلانتری دوباره منو تهدید کرد تمامی عوامل کلانتری با دست خط و امضا تایید کردن که منو سارق تهدید کرده در حضورشون در دادیاری سارق با کلی انکار محکوم به فحاشی و سرقت و رانندگی بدون مدارک شد و تهدیدی که حتی من شاهد برده بودم و حتی مامورین محترم استهشادیه زمینه پرونده کرده بودن رو حکم برائت گرفت دوباره منو تهدید کرد که من پارتی دارم فلانت میکنم در ضمن این سارق جزو ارازل اوباش معروف محله و ۸ سال سابقه موثر کیفری داره برای قتل عمد در دادگاه کلا حکم برائت گرفت همه رو به جز فحاشی و رانندگی بدون مدارک همونجا به من گفت ببین من چیکار میکنم ناگفته نماند ایشون یک ماه بود به زندان به سر میبرد و از زندان آورده بودنش دادگاه برای فحاشی سه میلیون و پانصدهزارتومان جریمه و ۷۰ ضربه شلاق حکم اومدمن اعتراض کردم پرونده رفت تجدید نظر من دوباره محکومش کردم به سرقت و فحاشی و رانندگی بدون مدارک حکم قطعی شد الان که به اجرای احکام رفته همون روز دادگاهی که حکم برائت گرفته بوده به غیر فحاشی قاضی آزادش میکنه بدون وثیقه حتی قاضی اجرای احکام خندش گرفته بود که چرا از این که پرونده هنوز بازه وثیقه نگرفته الان سارق فرار کرده بدون هیچی حتی جریمه ای پرداخت کنه آزاد شده و خانشو برده جایی که من در دسترسش نباشم و اینکه به مال الغیر و عین المال محکوم شده و ۶ ماه حبس و ۳۷ ضربه ضربه شلاق به غیره فحاشی برای سرقت دستم به هیج جا بند نیست به نظرتون من چیکار کنم از قاضی میشه شکایت کرد و اینکه اجرای احکام به من گفت اشتباه رو قاضی کرده که کوتاهی کرده ازش وثیقه نگرفته برو پیگیری کن الان اگه من پیگیر بشم میشه حقمو از قاضی پرونده بگیرم

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونی از طریق اداره کل حفاظت اطلاعات بازرسی قوه قضاییه،دبیرخانه قوه قضاییه طی شکایتی اقدام کنید بعداز اقدام شکایت شما در صورت بودن دلایل مستندات ارجاع به دادسرای ویژه قضات ارجاع می دهند ،یا اینکه خودتان از دادسرای نظام ویژه رسیدگی به شکایات قضات اقدام کنید

سلام.در صورت اثبات تقصیر دادیار در دادسرای انتظامی قضات ایشون ضامن هستند