بعد از چند ماه نه به نام میزنه نه وکالت میده و نه جواب درستی میده؛ میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۹ #76263306

با سلام
من یه موتور خریدم و با صاحب مغازه قولنامه بستیم و قرار شد بعد از گرفتن وکالت از صاحب موتور موتور رو به نام من بزنه.
حالا بعد از چند ماه نه به نام میزنه نه وکالت میده و نه جواب درستی میده
میخواستم بدونم میتونم ازش شکایت کنم؟ اگه اره به چه جرمی؟
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید ابتدا با ارسال اظهارنامه مبنی بر الزام به تنظیم سند برای فروشنده ارسال نمایید
یا اینکه مستقیما از طریق دادگاه اقدام به تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده اقامه نمایید

با سلام و احترام
به طرفیت تمام ایادی دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم کنید

باسلام
دادخواست جهت الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح کنید

با سلام. ایشان مرتکب جرمی نشدند!
شما میتوانید به استناد قولنامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی موتورسیکلت علیه ایشان تقدیم کنید.

درود. دادخواست بدین به طرفیت مالک و فروشنده به خواسته ی الزام به تنظیم سند.

سلام جرمی که مرتکب نشدن. فقط باید دادخواست بدید تا تعهداتشونو انجام بدن و براتون فک پلاک و تنظیم سند کنند.