قبلا میگفتن همون برگه سبز کافیه الان قانون عوض شده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۹ #76250839

۴ سال پیش سمند مدل ۹۰ از بنگاه خریداری نمودم و برگه سبز به نامم هستش
الان برای فروش میگن باید حتما سند قطعی هم داشته باشید
و برای انتقال سند ماشین قبل از من سه بار دیگه فروش رفته و هیچ کدام سند به نام نزدن
الان صاحب سند تهران هستن و امکان آمدن به شهرستان ندارن
و از طرفی میگن باید سند به نام تمام خریداران قبلی ثبت بشه تا به اسم من انتقال بخوره
۲️⃣آیا نمیشه انتقال سند اول و آخر خریداران انجام داد
۳️⃣ نمیشه صاحب سند از تهران به من وکالت بدن برای انتقال سند؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
میتوانید از مالک اولیه وکالت در زمینه تنظیم سند خودرو اخذ نمایید .

درود
خیر باید سند به نام خریداران قبل شما بخورد و سپس شما.

سلام راحت ترین راهکار آن است که از مالک اولیه وکالتنامه اخذ و از طریق آن اقدام به تنظیم سند به نام خریدار جدید نمایید

سلام دادخواست الزام به تنظیم‌رسمی نسبت به ماقبل بطرفیت فروشنده از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق

با سلام و ارادت جنابلالی هم میتوانید با برگه سب و وکالتنامه ماشین را انتقال دهید

مالک سند باید برای انتقال به شما وکالت فروش اعطا کند در عیر این صورت دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشنده و ایادی قبلی مطرح کنید

بله صاحب سند می تواند مستقیما بشما وکالت فروش دهر خودتان بنام کنید
درصورت شکایت به مالک و نفر ماقبل خود کافیست