آیا میتونم به شکایت ربا خواری؛ بعدا دادخواست کلاهبرداری اضافه کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۷ #76241946

باسلام وتشکر از وکلای خوبتون من از یک نفر شکایت رباخواری کردم میتونم به شکایتم کلاهبرداری اضافه کنم یا اینکه جدا شکایت کنم؟بنظر شما کدوم بهتره؟ چون احتمال اثبات ربا کمه و اگر کلاهبرداری شکایت کنم و شکایت رباخواری رد بشه طرف میتونه به اون استناد کنه و کلاهبرداری راهم برائت بگیره؟ چون میخوام در شکایتم به شهود و نظر کارشناس پرونده ی ربا استناد کنم.ضمنا متهم من چندتا شاکی دیگه داره که اونا هم بابت رباخواری شکایت کردند بنظر شما بهتر نیست چهار نفری شکایت کلاهبرداری کنیم یا اینکه قانونا نمیشه؟چون اون سه نفر در پرونده شون علاوه بر ربا کلاهبرداری هم شکایت کردند فقط من در پرونده ربا کلاهبرداری شکایت نکردم.تشکر از لطفتون.موفق باشید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید به موجب لایحه اگر هنوز تحقیقاتی انجام نشده شکایت خود در خصوص کلاهبرداری را هم به شعبه اعلام کنید.

شکایت را مطرح نمایید و تقاضای تجمیع همه پرونده های خودتان و دیگر شکات را بدهید تا با هم رسیدگی شود .

میتوانید به عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت نموده و به مدارک پردنده ربا استناد نمایید.

باید بررسی شود که عمل ارتکابی مصداق کدام عنوان مجرمانه است،ضمن اینکه دادسرا محدود به عنوان اتهامی شاکی نبوده و عمل ارتکابی مصداق هر جرمی باشد رسیدگی خواهد کرد.