حضانت فرزندان با چه کسی خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۵ #76234899

با سلام
من زوجه در حال طلاق می باشم. در خصوص حضانت فرزندان میخواستم بدونم ما ۲ تا دختر داریم، اولی ۱۲ ساله و دومی ۷ سالشه. دادگاه حضانت فرزندان را به چه کسی خواهد داد؟
اگر بخوام شوهرمو راضی کنم که حضانت فرزندان و به من بده چکار میتونم بکنم؟
ممنونم از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت در مورد دختر بالغ منتفی است
دختر ۷ با پدر

حضانت دختر ۷ ساله بعد از سن ۷ سال با پدر بوده و دختر ۱۲ ساله خود برای زندگی با پدر و یا مادر تصمیم خواهد گرفت

باسلام
فرزنده دوازده ساله شماباتوجه به اینکه به سن بلوغ رسیده حضانت درمورد ایشان منتفی است وایشان مختارهست درانتخاب اینکه پیش پدر باشه یامادراما فرزندهفت ساله شماتاسن بلوغ نه ساله حضانتش باپدرهست مگراینکه دادگاه مصلحتی برخلاف این روتشخیص دهد

حضانت تا ۷ سالگی با مادر هست و پس از آن تا بلوغ فرزند برعهده پدر خواهد بود مگر اینکه عدم کفایت و صلاحیت پدر برای دادگاه محرز شود اما در مورد شما دختر ۱۲ سالتون ب سنی رسیده ک بتونه خودش انتخاب کنه ک با کی زندگی کنه اما دختر ۷ ساله من بعد حضانتش با پدر خواهد بود مگر اینکه صلاح و مصلحت او با تشخیص دادگاه چیز دیگری باشد

با سلام
دختر ۱۲ ساله از حضانت خارج است و خودش انتخاب می نماید با کدامیک از والدین زندگی کند .
دختر ۷ سال حضانت با پدر خواهد بود مگر اینکه مادر در دادگاه ثابت نماید که مصلحت فرزند ایجاب می نماید که با مادر زندگی نماید .

خانم محترم در هرحال حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است درمورد دختر ۱۲ ساله با درخواست دخترت و حکم دادکاه تصمیم با خودشه نزد کدام یک بمونه
لیکن اگه به توافق برسید حضانت با شما باشد این بهترین راهه

سلام . فرزند اول با توجه به رسیدن به بلوغ حضانت در مورد ایشان منتفی می باشد و فرزند دوم حضانت بعد از هفت سالگی با پدر است مگر عدم صلاحیت پدر محرز شود