مدعی شده طبق این رسید من بدهیمو دادم بهت؛ آیا من میتونم سفته هامو بزارم اجرا؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۶ #76223254

سلام و درود صاحب کار بنده مبلغ پانزده میلیون چک داشت که میخواست زودتر از موعد نقد بشه. من اشنا داشتم و رفتیم با درصد پایین نقد کردیم و من چون پشت چک رو امضا کرده بودم برای ضمانت ازش سفته گرفتم. ی صورتجلسه نوشتیم که پانزده میلیون سفته از بابت وصول چک در دست من امانت میباشد که بعد از پاس شدن چک عودت داده شود. بعد از پاس شدن من سفته ها رو عودت دادم ولی متاسفانه رسید نگرفتم. تو صورتجلسه اصلا شماره سفته و چک نوشته نشده. حالا من ده میلیون سفته از بابت طلبم از ایشون دارم که متاشفانه بدهیشو نمیده. ولی الان مدعی شده طبق این رسید من بدهیمو دادم بهت. ایا من میتونم سفته هامو بزارم اجرا؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رسید بصورت کلی باشد امکان دارد مورد استناد و حتی پذیرش واقع گردد مگر از قرائن دیگر مانند تقدم و تاخر تاریخ یا ادله قانونی مانند شهود استفاده کنید

شرح قضیه خیلی مبهم نوشته شده ولی اگر منظورتون از ۱۰ م سفته بابت بدهی جدای از قضیه چک میباشد شما میتوانید کل مبلغ سفته را مطالبه نمایید و این دو موضوع هیچ ربطی بهم نمیتونه داشته باشه چون مبالغ متفاوت است.