تکلیف عقد موقت و فرزند حاصل شده چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۲ #76191090

سلام ,
من یه دختر بیس ساله هستم که پارسال از اقایی بخاطر تجاوز به عنف و ازاله بکارت شکایت کردم و اون اقا دادگاه قبول نکرد و برای او زنای غیر محصنه صادر کردند صد ضربه شلاق. و من اعتراض زدم و در دیوان نیز اعتراضم رد شد .بعد اون اقا بمن گفت که دادگاه رو ادامه ندم او خودش به ازدواج راضی است و خانواده او راضی نیستن و از من خواست که یک سال صیغه او شوم تا شرایط را جور کند و در یک مسجد توسط عاقدی بدون اجازه پدرم صیغه شدم چون گفتن باکره نیستی اجازه پدر لازمنیست و از این صیغه فقط برگه ای داد که جای امضا موکل خالی است و الان من از اون اقا باردار هستم و هشت ماهه بارداری هستم و اون اقا بچه رو قبول نمیکنه و خبری ازش نیست .میخواسم بدونم صیغه نامه اعتباری ندارد برای دادگاه؟و اینکه بنده به چه عنوانی باید از اون اقا شکایت کنم؟و تکلیف بچه چی میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ارتباط با تجاوز به عنف که موضوع دیگر قابل پیگیری نمیباشد
اما در صورت بارداری ایشان موظف به عقد دائمی و ثبت آن میباشند
دعوایی تحت عنوان ثبت واقعه ی نکاح مطرح نمایید
در ارتباط با باردار شدن صیغه نامه دارای اعتبار میباشد

با سلام
صیغه نامه اعتبار داشته و با استناد به آن و شهادت شهود می توانید برای اثبات زوجیت اقدام نمایید و با توجه به اینکه در دوران عقد موقت صاحب فرزند شده اید بعد از اثبات زوجیت می توانید برای اخذ شناسنامه برای فرزند اقدام نمایید.

سلام
مدت نکاح موقت ظاهرا یکسال می باشد و در صورت بارداری در طول این مدت باید ابتدا اقدام به ثبت واقعه نکاح موقت نمایید و متعاقبا علیه این فرد طرح دعاوی دیگر را نمایید

سلام. وقت بخیر.
طبق ماده ۱۲۵۸ قانون مدنی دلایل اثبات در دادگاه موارد زیر است:
- اقرار
- اسناد کتبی
- شهادت
- امارات
- قسم

اگر زن از مرد دارای فرزندی باشد و با روشهای علمی و آزمایشگاهی این موضوع به اثبات برسد مرد مجبور به اقرار می‌شود. یا اگر طرفین در ابتدای اثبات ازدواج موقت سندی دال بر این ازدواج تنظیم کرده باشند،(چه به ثبت دفترخانه رسمی رسیده باشد و چه با امضای طرفین باشد) قابل استناد است.
همچنین شما میتوانید از شهادت مطلعین و شهود نیز استفاده نمایید.

موفق و سربلند باشید.

با سلام و احترام... در برگه صیغه نامه مدت زمان عقد موقت را نگفته اید لکن در صورت باردار شدن ثبت ازدواج موقت الزامی است و ایشان باید عقد موقت را ثبت کند صیغه نامه نیز دارای اعتبار است