آیا در صورت عدم حضور وراث فروشنده و امضا کنندگان مبایعه نامه؛ دادخواست پدرم رد خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۷ #76188135

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم گروه وکلا
عرض شود که پدر بنده از شخصی زمین خریداری کرده و فروشنده زمین الان نزدیک ۳۵ سال است که به رحمت خدا رفته و پدرم دادخواست حقوقی اثبات وقوع عقد بیع و صحت و اصالت سند عادی را به دادگاه داده قاضی دو بار احضاریه جهت حضور وراث فروشنده به ایشان فرستاده ولی هیچ یک از وراث در جلسه رسیدگی حاضر نمیشوند و امضا کنندگان مبایعه نامه نیز به عنوان شهود به دادگاه نمی آیند حالا وضعیت پرونده پدر اینجانب چه خواهد شد؟ آیا در صورت عدم حضور وراث فروشنده و امضا کنندگان مبایعه نامه دادخواست پدرم رد خواهد شد یا خیر؟ از شما بزرگواران تقاضا دارم پاسخ سوال بنده حقیر را بدهید با کمال احترام و سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرف عدم حضور وراث فروشنده باعث رد شدن دعوی نمی گردد ولی چنانچه شاهدانی که ذیل آن را امضا ننموده اند حاضر نشوند و دلوی شما دلیل دیگری جز شهادت شهود نداشته باشد ، بدین سبب دعوی محکوم به رد شدن می باشد چون نتوانسته اید ادعای خود را با هیچ دلیلی اثبات نمایید .

در صورت عدم حضور وراث فروشنده و شهود بستگی ب مدارک و ادله دیگر دارد ک تا چ حدی برای قاضی پرونده قانع کننده باشد در صورتی ک وراث حاضر نشوند و قاضی با ادله دیگر ب صحت ادعای پدر شما اطمینان حاصل کند رای را بنفع ایشان صادر خواهد کرد

سلام
بستگی به نظر قاضی دارد.

سلام . دادگاه دلایل دیگر را بررسی خواهد کرد و با توجه به محتویات پرونده رای صادر می کند

خیر عدم حضور آنان موجب رد دعوای پدرتان نیست. احتمال صدور حکم به نفع ایشان زیاد است

خیر عدم حضور وراث فروشنده دلیل بر رد ادعای پدر شما نخواهد بود بلکه دادگاه با توجه به محتویات پرونده رای صادر خواهد کرد

سلام.درصورت داشتن ادله کافی (هر چند با اسناد عادی) با شهادت شهود وسایر مدارک،دادگاه رسیدگی کرده و در صورت احراز صحت ادعا اقدام به صدور رای میکند🌻