آزار و اذیت پدر فرزندانم را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #76177643

باسلام .من از همسرم سالهاست جداشده ام. وقت ملاقات به پدر داده شد ههفتگی ولی بچه ها از دیدار ایشان خرسند نیستند. دیروز با میوه وارد خانه بنده شدند برای ملاقات با بچه ها و من به بیرون رفتم.ولی وقتی برگشتم دیدم بچه هارو مورد ازار و اذیت قرار داده و ان ها را زده است .میخواستم شکایت کنم دیدم برای اثبات چیزی ندارم چون فقط ضربه ها را طوری میزند که اثری از کبودی نماند.موهای دخترم را کنده و پسرم را زده وقتی دلیل اینکارش را از بچه ها پرسیدم گفتند ما فقط ازش خواستیم مارو بیرون ببره برای تفریح.
حال میخواستم بدونم چطور میتونم ازش شکایت بکنم و چه نوع شکایتی بکنم باتوجه به اینکه من مدرکی ندارم برای اثبات.دوربین مجتمع هم فقط ورودشون با میوه رو دیده

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از این موضوع می توانید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید چراکه پزشکی قانونی حتی آثار کوفتگی را نیز تشخیص خواهد داد.

پس از این اتفاق باید با پلیس تماس میگرفتید تا به پزشکی قانونی مراجعه کنید. اگر آثار این کار او همچنان پابرجاست هنوزم میتوان این کار را کرد