در صورت نظریه اشتباه کارشناسان در مورد سند مورد دعوی قاضی چه تصمیمی میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۶ #76158903

با سلام
بنده ملکی رو فروختم حال به مشکلاتی که بین بنده و خریدار ایجاد شد معامعله فوق را اقاله کردیم، و با گرانی ملک خریدار مدعی شد که ملک فوق را اقاله نکرده و شکایتی طرح کرد به عنوان کلاهبرداری و گفت مامور پست اومده بهم یه کاغذ داده ازم امضا و انگشت گرفته بعد قاضی سند را ارجاع داد به کارشناسی و تا هیت ۹نفره رفته و کارشناسان نظرات متفاوت دادن و در آخرین هیت ۹ نفره ۶ نفر گفتن سفید بوده و ۳ نفر گفتن سفید نبودن و واقعا این سند سفید نبودن و بنده شوکه شدم که چرا کارشناسان همچین نظری دادن،و امروز با اجازه بازپرس کل پرونده رو مطالعه کردم و به نکته جالبی رسیدم که در شکایت اولیه در دادسرا نوشتن (مامور پست اومده و یک سند تایپی که اقاله بوده رو ازم امضا گرفته) و مجدد در کلانتری هم شکایت اولیه کرده بود را همین موضوع را نوشته خودش عملا خودش اعتراف کرده گفته سند تایپ بوده و بعد امضا شده ولی متاسفانه کارشناسان اصلااا پرونده رو نخوندن و فقط فقط با پیش داوری نظر دادن !!
حالا این موضوع میتونه بع من کمک کنه که بگم کارشناسان دارن اشتباه میکنن
و چه راه حلی وجود داره؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت صحت موارد ادعائی از موارد اعاده دادرسی میباشد....