به نظر شما اجرت المثل چگونه بایستی محاسبه شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۷ #76155594

سوال:
{الف} خودروی نیسان باری مدل ۸۸ خود را در تاریخ ۱/۱/۹۸ در مشهد به {ب} میدهد تا به تهران رفته و امانتی او را به صاحبش مسترد کند و حداکثر تا ۴ روز بعد به مشهد باز گردد. در روز ۵/۱/۹۸ با انقضای مهلت مزبور {الف} با {ب} تماس میگیرد و تقاضای استرداد خودرو را می کند.{ب} از استرداد امتناع میکند و ئر تاریخ ۷/۱/۹۸ ان را در اختیار {ج} قرار میدهد. {ج} با اعتماد به گفته {ب} مبنی بر اینکه مالک خودرو می باشد به مدت ۵ روز از خودرو استفاده می کند و با ان به سفر می رود و با اختیاراتی که از ناحیه {ب} داشته است در تاریخ ۱۷/۱/۹۸ خودرو بر اثر اعمال {د} دچار حریق شده و از بین رفته.
الف: در صورت رجوع والعه به و با حداکثر چه خساراتی را می توانند از وی دریافت کند؟ {ب} حق رجوع به چه کسانی را خواهد داشت؟
ب: در صورت رجوع {الف} به {ج} حداکثر چه خساراتی را می تواند از وی دریافت کند؟ {ج} حق رجوع به چه کسانی را خواهد داشت؟
ج: {الف} مدعی است که در محاسبه اجرت المثل می بایست منافع اتومبیل باری اعم از مستوفاست و غیر مستوفات منظور گردد و {ج} مدعی است که او صرفا برای حمل و نقل شخصی از ان استفاده کرده است. لذا می بایست اجرت استفاده شخصی که کمتر می باشد ان هم صرفا برای مدتی که عملا از خودرو استفاده کرده است منظور گردد

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
میزان اجرت المثل را دادگاه با جلب نظر کارشناس تعیین می کند.

سلام وقت بخیر
اجرت المثل توسط کارشناس رسمی دادگستری اعلام خواهد گردید.

کاربرمحترم
تعیین اجرت المثل توسط کارشناس انجام می شود نه وکیل

با سلام
در مورد مذکور ، اجرت المثل توسط کارشناس رسمی دادگستری محاسبه خواهد شد .

ازتاریخ درخواست مالک وخودداری امانت دار مبنی بر تحویل خودرو غاصب محسوب شده مسئول کلیه خسارت هستش هرد متضامنامسئول هستش غاصبی که خودرو درید او تلف شده مسئولیتش بیشتره

درود بر شما، اجرت‌المثل بایستی بر اساس نوع کارکرد اصلی خودرو که باربری بوده محاسبه شود، لکن محاسبه مقدار با کارشناس خواهد بود

سلام
تعیین اجرت المثل توسط کارشناس رسمی دادگستری محاسبه می شود.