میتونیم طبقه ی خودمون رو جدا کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #76140225

باسلام
منو بردارم و پدرم تصمیم گرفتیم که منزل پدریمون رو تخریب کنیم و یه ساختمان سه طبقه بسازیم هر کس طبقه ی خودش رو با هزینه ی خودش بسازه که انجام شد و هیچ بحث و اعتراضی توش نداریم.این ساختمان با سه تا رفت و دسترسی و درب جداگانه ساخته شد.زمین این ساختمان مال پدرم بوده و سند نداره از قدیم قباله ای بوده و الانم پروانه ساختمانم فقط بنام پدرمه و حتی کنتور و انشعابات جدیدیم که گرفتیم بنام پدرمه.
سوالی که داشتم اینه که منو داداشم هیچ مدرکی که طبقات دو و سه رو ما ساختیم نداریم میخواستم ببینم برای تفکیک سند هر طبقه چیکار باید بکنیم که لاقل بعدا بقیه خواهر برادرا رو طبقه ای که خودمون ساختیم ادعای نداشته باشن و ایا برای این تفکیف سند لازمه که پدرم از زمین پایین دنگ زمینی به نام من و همینطور داداشم بکنه یا نه بدون اینک زمینی بناممون باشه میتونیم طبقه ی خودمون رو جدا کنیم از پدرم.ممنون از شما

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ا.لا برای تفکیک و اخذ سند ، به دلیل اینکه زمین شما بدون سند میباشد بایستی اقدام به مجاز نمودن زمین و پرداخت هزینه نمایید و بعد از اقدامات شهرداری و واریز هزینه های مربوطه جهت اخذ سند برای هر طبقه ، در صورتی که این امر ممکن باشد ( تفکیک طبقات ) از طریق اداره ثبت اقدام نمایید .
فی الحال که پدر زنده است تمام اختیارات دست ایشان میباشد و میتواند زمین را برای شما انتقال دهد یا هزینه ان را از شما بخواهد یا اینکه صلح نامه ای تنظیم و در ان اشاره به این نماید که عرصه متعلق به پدر و اعیان متعلق به شما دو برادر میباشد

شما فعلا مالک اعیانی هستید نه عرصه البته اگر ادله ای داشته باشید ولی بااقرار نامه از پدرتان می توانید در عرصه بصورت مشاع مالک بشوید