تخمین قیمت سرقفلی و کسب و پیشه چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۳ #76111051

با عرض سلام و ارادت دکانی تجاری از سال ۱۳۳۰ در اجاره پدر بنده بوده است در تهران میخواستم سوال کنم امکانی هست که شما در محل مغازه حضور یابید و با روییت مدارک و محل و ... رقم سرقفلی و حق کسب و پیشه ای که به این دکان تعلق میگیرد را اعلان بفرمایید؟ با تشکر .

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع پس از طرج دعوی در مراجع قضایی و با جلب نظر کارشناس مشخص می شود.

سلام
ارزیابی سرقفلی یا حق کسب و پیشه در صلاحیت کارشناس رسمی دادگستری که شما با تقدیم دادخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف محل می توانید نظریه ایشان را اخذ کنید.

باید از طریق دفاتر خدمات قضائی تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس را مطرح کنید تا با تعیین کارشناس رسمی دادگستری از سوی شورای حل اختلاف رمینه بازدید از محل و ارائه گزارش فراهم گردد .