جرم مشارکت در کلاهبرداری چیه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۵ #76105979

باسلام.
شوهر من در آژانس کار میکرده. روزی مسافری رو سوار می‌کنه و طرف از همسرم خواهش می‌کنه که شماره کارتشو بده تا مبلغی رو براش کارت به کارت کنن. چون مسافر کارت نداشته. شوهر منم قبول می‌کنه مسافر شماره کارت همسرم و میگیره و به خانمی میده. به حساب شوهرم ۷ میلیون پول واریز میشه و بعد همسرم تمام پول بغیر از کرایه ی خودشو به یه شماره حسابی که طرف بعدا به همسرم میده همان روز به حساب یه شخص دیگری می‌فرسته. اون خانم از شوهر من شکایت کرده.مدارک و بردیم که پول از حسابمون به شخص دیگه ای انتقال داده شده.اما شوهرم رو مشارکت در کلاهبرداری زدن. باید چیکار کنیم؟ اون طرف اصلی هم متواریه. جرم مشارکت در کلاهبرداری چیه؟ و چیکار میتونیم بکنیم؟خواهشا سریع جواب بدید.وقت نداریم.باتشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید عدم سو نیت اثبات شود. مجازات یک تا هفت سال حبس است

باید عدم سو نیت اثبات شود. والا محکومیت ایشان قطعی است.....

سلام باید عدم سو نیت اثبات شود. مجازات یک تا هفت سال حبس است

با سلام
اگر بتواند اثبات نماید که نقشی در این امر نداشته که بالطبع تبرئه خواهد شد
برای شخص فاعل اصلی ، مجازات کلاهبرداری (۱ تا ۷ سال )حبس می باشد اما اگر برای قاضی یقین نشود که همسر شما نقش اصلی داشته و قربانی شده است لذا تخفیف در مجازات برای ایشان صادر خواهد شد

قاضی در این موارد معمولا بصورت مستقل رای خواهد داد
و بحث رد مال بصورت تضامنی و نوع دیگر اجرا خواهد شد