بنده با توجه به هزینه بالای آن با این موضوع موافق نیستم، آیا بنده باید هزینه انجام این کار را پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۲ #76087979

اکثریت مالکین تصمیم به نصب دوربین در قسمت مشاعات ساختمان گرفته اند اما بنده با توجه به هزینه بالای آن با این موضوع موافق نیستم آیا بنده باید هزینه انجام این کار را پرداخت نمایم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که این تصمیم به تصویب اکثریت مالکین ساختمان رسیده باشد بله شما نیز می بایست پرداخت نمایید.

بله قانونا اگر مالک یا استفاده کننده ،هزینه‌های مشترک را پرداخت نکند، مدیر ساختمان می‌تواند یک اظهار نامه برای مستنکف ارسال نماید. اگر ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزینه‌ها اقدامی صورت نگیرد، مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و ... خودداری کنند و درصورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننمایند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهار نامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد.

بلی. باید پرداخت نمایید طبق قانون
ماده ۱۰ مکرر قانون نحوه تملک اپارتمانها:
اگر مالک یا استفاده کننده ،هزینه‌های مشترک را پرداخت نکند، مدیر ساختمان می‌تواند یک اظهار نامه برای مستنکف ارسال نماید. اگر ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزینه‌ها اقدامی صورت نگیرد، مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و ... خودداری کنند و درصورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننمایند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهار نامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد.

با سلام
اگر اکثریت مالکین با این تصمیم موافق باشند شما نمی تونید اعتراض کنید. و حتی اگر به این اعتراض خود ادامه دهید ، از کانال قانونی ( ارسال اظهارنامه و مطالبه از طریق دادخواست ) هزینه های مربوطه از شما اخذ خواهد شد

سلام وقت بخیر
امروزه دوربین‌های مداربسته، با تکیه ‌بر قابلیت‌های فراوان خود، یکی از پرکاربردترین راه‌های برقراری امنیت و کاهش جرائم در مکان‌های مسکونی، اداری و حتی عمومی محسوب می‌شوند. باتوجه به این‌که اگر نمایندگان ساختمان به موجب رای اکثریت ساکنین تصمیم به نصب دوربین گرفته اند می توانندبه جای آن دو نفر پرداخت کنند و با ارسال اظهارنامه مبلغ سهم آنها را مطالبه کنند اگر پرداخت نکردند با مراجعه به شورای حل اختلاف در صورتی که مبلغ کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد وجه را تقاضا کنند.

در صورت تصویب اکثریت مالکین ساختمان ، باید تمامی مالکین نسبت به پرداخت سهم خویش اقدام نمایند علی الخصوص با توجه به تاثیر دوربین در افزایش امنیت ساختمان این هزینه را نمیتوان به عنوان هزینه زاید و غیر ضرور تلقی نمود .

اگر مالک یا استفاده کننده هزینه‌های مشترک را پرداخت نکند، مدیر ساختمان می‌تواند یک اظهار نامه برای مستنکف ارسال نماید. اگر ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزینه‌ها اقدامی صورت نگیرد، مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و ... خودداری کنند و درصورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننمایند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهار نامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد.