این پیامک هایی که ایشون اذعان کرده به بنده بدهکاره میتونه سندی بر ادعای من باشه یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷ #76087456

سلام
بنده مبلغ هشت میلیون تومن رو به شخصی به عنوان قرض دادم، این مبلغ رو طی چندین مرتبه کارت به کارت کردم و رسیدهاشو دارم به اضافه ی اینکه ایشون توی پیامک های متعددی اذعان کرده که به من این مبلغ رو بدهکاره ولی ندارم یا نمیخوام بدم، درضمن توی پیامک ها ایشون باره و بارها بنده رو مورد توهین و فحاشی قرار داده و همینطور برادر ایشون هم توی پیامک به بنده تهمت اخاذی زده...
بنده شکایت کردم هم بابت مطالبه ی وجهی که بابتش رسید بانکی دارم و هم اسکرین شات پیامک ها رو پرینت گرفتم و روی پرونده گذاشتم و هم برای توهین و تهدید ها شکایت جداگانه کردم...
دو تا سوال دارم
۱. خواستم بدونم این پیامک ها یی که ایشون اذعان کرده به بنده بدهکاره میتونه سندی بر ادعای من باشه یا نه؟
۲. شکایتم بابت توهین و فحاشی که سندی جز پیامک ها ندارم ممکن ه به جایی برسه که بتونم به عنوان اهرم فشار ازش استفاده کنم و به پولم برسم؟
ممنون میشم جواب بدید...

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص پیامک های مربوط به بدهکار بودن، قطعا استناد به انها می تواند به نفع شما بوده باشد
در مورد شکایت توهین به استناد پیامکها دور انتظار نیست

سلام
در خصوص وصول مطالبات ،شما با وجود رسیدهای موجود هم میتوانید این امر را اثبات نمایید.
هم در ارتباط با مطالبات و هم توهین علاوه بر پیامک ها ،شهادت شهود در صورت موجود بودن میتواند کمک حالتان باشد.

با سلام
متن پیامک ها مبنی بر بدهکاری شخص به شما صرفا اماره ای است که در کنار مدارک دیگر از جمله رسیدواریزی بانکی به علم قاضی کمک میکند.
اما در خصوص شکایت شما بابت فحاشی و توهین با توجه به اینکه خدممتان عرض کردم متن پیامک ها صرفا اماره ای برای کمک به علم قاضی هستند ممکن است این شکایت به نتیجه نرسد.