شخصا بروم اجرای احکام، جلب نمیشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۷ #76055604

سلام به شخصی بدهکارم الان پرونده توی اجرای احکامه سه سال نداشتم بدم الان میخوام پولش رو پرداخت کنم میخوام بدونم بخاطر این سه سال حبس تعزیری هم داره؟
شخصا بدم اجرای احکام جلب نمیشم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف حضور شما در شعبه باعث جلب شما نخواهد شد.
در شعبه حاضر شوید و آمادگی خود جهت پرداخت را اعلام نمایید.

با سلام اگر محکوم شده اید باید تمام میزان محکومیت به همراه مبالغی که قانون الزام کرده است پرداخت نمایید در غیر این صورت اگر در پرونده جلب شما باشد از خروج شما جلوگیری می شود.

اگر محکوم به را پرداخت نمایید علاوه بر محکوم به باید نیم عشر دولتی از بابت هزینه های اجرا و نیز خسارت تاخیر در تادیه (اگر محکوم بدان شده باشید) و هزینه های دادرسی و حق الوکاله(اگر خواهان وکیل اختیار نموده باشند) را نیز پرداخت نمایید تا پرونده مختومه شود ، در غیر اینصورت ، چنانچه حکم جلب گرفته باشند امکان جلب شما وجود دارد

سلام
حبس در مورد محکومیت های کیفری ست نه حقوقی که بابت بدهکاری محکوم شدید لذا چنانچه می خواهید مبلغ را پرداخت کنید جای نگرانی نیست و می توانید به اجرای احکام مراجعه و وجه را پرداخت کنید.

سلاام
جلب بستگی به صدور دستور مربوطه دارد و با حضور در اجرای احکام کسی شما را جلب نمیکند و لذا به شعبه مراجعه نموده و به موجب لایحه مراتب را اعلام نمایید تا مبلغ را به حساب دادگستری پرداخت کنید