جرم حمل الکل یا اتانول چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۵۱ #75930108

با سلام چند روز پیش از من مقدار ۶۰۰ لیتر اتانول یا الکل ۹۶ درصد داخل ماشین وانت که بار زده بودم کشف و ضبط شد الان با قرار صادر شده آزاد شدم راهنمایی میخواستم، جرم حمل الکل طبی یا اتانول چیست؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف حمل الکل طبی یا اتانول نمی تواند به عنوان حمل مشروبات الکلی محسوب شود مگر اینکه با مایعات دیگر ترکیب و به عنوان مشروب الکلی مورد استفاده قرار گیرد به هر حال می توانید برای دادگاه محرز نمایید این الکل ها را جهت مصارف دیگری تهیه نمودید اگر چه اصل برائت است و مقام تحقیق باید این موضوع را اثبات نماید وصرف مواد الکل که با مایعات دیگر ترکیب نشده،مصداق مشروبات الکلی نیست