تحریر ترکه برای استعلام اموال متوفی از مراجع مربوطه مانند بانک و املاک چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۸۵ #75908909

گواهی انحصار وراثت دریافت شده و در شرف انجام امور مالیاتی متوفی هستیم. برای اطمینان از اطلاع از تمامی اموال و حسابهای متوفی بدون گره خوردن کار و طول کشیدن بیش از حد امور به فکر درخواست تحریر ترکه هستیم. آیا امکان انجام این کار بدون گره خوردن کارها وجود دارد؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تحریر ترکه در شورای حل اختلاف مطرح می شود.

مدت زمان انجام این امور قابل پیشبینی نمی باشد و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

سلام.

دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی به شورای حل اختلاف ارجاع و استعلامات لازمه بنا به تقاضای ورثه انجام خواهد شد ، زمان انجام آن مشخص نیست مثلا و حدودا بین دوهفته تا یک ماه فقط استعلامات

درود
زمان قابل پیش بینی نیست.

با درود پروسه ای است اداری اگر پیگیر باشید زمان طولانی نخواهد برد، بدیهی است تحریر ترکه را باید از شورای حل اختلاف تقاضا نمود (به وسیله دادخواست با ثبت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی).

سلام
تحریر ترکه در شورای حل اختلاف مطرح می شود و طبعا مدتی رسیدگی طول می کشد اگر استعلام باشد بیشتر