شخصی بعد از گرفتن منع تعقیب از من به جرم افترا شکایت کردند، چه کاری باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۵ #75891365

من پارسال از شخصی شکایت خیانت در امانت کردم و دادیاری اصلا جلسه رسیدگی تعیین نکردن و بدون اینکه بنده و مشتکی عنه حضور پیدا کنیم جهت پرسش و پاسخ و همچنین به دلیل کافی نبودن مدارک بنده قرار منع تعقیب برای مشتکی عنه صادر کردند و من هم اعتراضی در مدت قانونی ۱۰ روز نزدم و پرونده مختومه و بایگانی شد. ولی مشتکی عنه در شکواییه دیگری با در دست داشتن قرار منع تعقیب خود از بنده به جرم افترا ( که من ادعا کرده بودن که خیانت در امانت کردن)در دادسرا در شعبه ایی دیگر شکایت کردند آیا این شکایت منجر به کیفرخواست خواهد شد؟ و یا اینکه من هم تبرعه خواهم شد؟ و اینکه من سال جدید دارم به کشور اکراین مهاجرت میکنم آیا برای من سوء پیشینه میشود؟

مشاوره حقوقی افترا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
برای محکوم شدن به جرم افترا باید سو نیت شما در شکایت ثابت شودـ

با درود می‌توان استناد کرد که مطابق قانون آیین دادرسی جدید نسبت به مظنون نیز می‌توان طرح شکایت کرد و سونیتی نداشته اید

با سلام وقت بخیر
خیر درصورت نبود ادله قرار منع تعقیب

در صورتی که سوء نیت اثبات نشود قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

باید ثابت کنید که سوقصدی نداشتید در شکواییه ای ک مطرح کرده بودید.

ایشان نیازمند اثبات سونیت شما در طرح شکایت خیانت در امانت هستند، لیکن شما با ارائه ادله مبنی بر این جرم می توانید ثابت نمایید سونیتی نداشته اید.

با سلام
اگر سؤنیت شما اثبات گردد مجازات خواهید شد.با ارائه دلایلی در محکمه حضور یافته و دفاع کنید.