آیا برای اثبات سرقت، فیلم دوربین مداربسته و شهادت همکارانم کفایت میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۶۴۰ #75889646

با سلام
بنده یک سوال داشتم، در محل کار بنده سرقت انجام شده است.،و از بنده به جرم سرقت شکایت شده است، به طوری که بنده در تاریخ سرقت به موجب گواهی پزشک در منزل استراحت می کردم، حالا شاکی از روی غرض ورزی در اظهاراتش عنوان کرده که فیلم دوربین مداربسته موجود است، و همچنین از چند همکار به عنوان شاهد امضاء گرفته،
آیا فیلم دوربین مداربسته وشهادت همکاران محل کارم دلیل قابل قبولی هست؟ در حالی که بنده روز سرقت به موجب گواهی پزشک در استراحت بودم. ممنون میشم پاسخ این سوال هم لطف بفرمایید.

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی شما درفیلم حضور نداشته و به قول خودتان درمنزل استراحت می کردید ، دلالت برکذب شکایت شاکی دارد

با سلام و احترام
فیلم دوربین مدار بسته صرفا اماره قضایی تلقی می شود و دلیل برای اثبات جرم نمی باشدو اینکه شما اظهار می کنید در منزل بودید پس در فیلم دوربین مدار بسته هم طبیعتا نباید تصاویری از شما موجود باشد در مورد شهادت شهود نیز با توجه به موارد فوق تصمیم با قاضی محکمه خواهد بود

اولا به فرموده خودتان در روز حادثه در محل نبوده اید پس عملا در دوربین ها هم محال است تصویر شما موجود باشد
ثانیا فیلم به هیچ عنوان دلیل محسوب نمی شود و تنها اماره است که نیاز مند ایجاد علم برای قاضی است و می توانید حتی فوتوشاپ بودنش را هم ادعا کنید