به ما نگفت که اون زمین مال ماست، چه کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #75865306

سلام خسته نباشید منو داداشم از زمینی که مادرم داشتنو ازش بی خبر بودیم ما چون مادرم فوت کرده بود و ما ازش خبر نداشتیم بعد سی سال یکی اوند خونمون و گفت که این زمین و ما خریدم الان باید تو داداست امضاش کنید تا به اسم من بشه و میخوام کارخونه بسازم ما هم از، همه جا بی خبر به حرفش باور کردیم اومد و کاغذ گذاست جلومون حتی اون دفتر خونه هم به ما نگفت که اون زمین مال ماست گفت که برید پی کادتون به شما ربطی نداره یه خانوم اونجا بود گفت این حق این خواهر برادره ولی سر اونم داد زد ما هم بی خیال از همه جا امضا کردیم حتی نزاشتن متن کاغذ رو بخونیم بعدش فهمیدم که ان زمینها مال منو برادرم بوده و ان اقا از ما وکالت بلاعزل گرفته الان ما باید چیکار کنیم وکالت فروش اموال غیر منقول رو انگشت زدیم میشه کاری کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، اولا این زمین ارث می باشد و پس از انحصار وراثت و امور مربوطه متعلق به شما خواهد بود، دوما این وکالت با توسل به عملیات متقلبانه بوده و مردود می باشد، اما شما باید به استناد مدارک و شواهد معتبر این امر را در دادگاه اثبات نموده و ضمن درخواست ابطال وکالت اخیر ، محکومیت این اشخاص را به اتهام کلاهبرداری مطالبه نمایید؛ با توجه به فوریت موضوع درخواست دستور موقت کنید؛ موفق باشید.