بعد از اطلاع دادن به ۱۱۰ و پر کردن صورت جلسه چه مراحلی را باید طی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #75850806

سلام اینجانب به همراه همسر و کودک خرد سال با خورد و شخصی در حال حرکت بودم که به ناگاه خورد و سفید رنگی با شماره_________ جلو حرکت من را صد کرد بعد ۳ نفر با سلاح سرد و ایجاد رعب و وحشت من را از خودرو خارج و شروع به ایراد ضرب و جرح کردند بعد از اینکه من را مجروح کردند همسرم ‌و فرزندم که به شدت ترسیده بودند از خودرو خارج و کیف همسرم که مبلغ قابل توجهی پول نقد به همراه حدودا ۲ تا ۳۰ گرم طلا موجود بود را با تهدید همسرم سرقت و خودرو من را هم آسیب جدی زدند و گریختند حال میخواهم بدانم بعد از اطلاع دادن به ۱۱۰ و پر کردن صورت جلسه چه مراحلی را باید طی کنم و اینکه این زورگیری مصداق سرقت به عنف میباشد یا خیر و من چجوری آدرس خودرو سارقان را پیدا کنم منظور صاحب خودرو بود.با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با گزارش شما به پلیس ۱۱۰ اقدامات از سوی پلیس انجام ولی شما نیز بایستی برای پیگیری موضوع پیگیر کارهای خویش باشید و نیز اگر شماره پلاک در دست دارید با دستور مراجع قضایی فی الفور خودرو شناسایی و توقیف و نیز مالک خودرو دستگیر و به مراجع قضایی ارجاع داده خواهد شد .