آیا پرونده مختومه میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #75833951

اتهام بنده جعل و تشویش اذهان عمومی هستش البته یک نامه بود که من پیدا کرده بودم ولی در اطلاعات مجبور به اعتراف شدم که خودم این نامه را درست کردم البته طوری که اطلاعات گفته این نامه جایی پخش نشده بود حالا اگر دانشگاه اگه نامه بده که شکایت نداره (چون آنها هم میدونند من اینکاره نیستم و در اطلاعات از ترس اینکه بازداشت بشم و بمونم اعتراف کردم چون من زنی هستم که ۲ تا بچه دارم و خانواده بسیار متعصب ) آیا پرونده مختومه میشه از طرفی من شهرستان هستم و تا دادگاه کیفری که باید برم فرسنگها فاصله دارم اگر گواهی پزشکی بفرستم از طریق وکیلم که مهره‌های کمرم مشکل داره میشه دادگاه غیرحضوری بشه یا وکیلم جوابگو بشه ابلاغیه عنوان کرده اگه نروم حکم جلب داره

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا در صورت حضور وکیل شما و با استناد به مدارک پزشکی ، عدم حضور شما در جلسه مانعی نخواهد داشت
دوما چون جرم ارتکابی جنبه عمومی نیز دارد لذا با رضایت شاکی ( دانشگاه ) در مجازات شما تخفیفی خواهد شد اما نمیتوان به یقین گفت که شما نیز تبرئه خواهید شد .

-- بدون حضور شما و تفهیم اتهام و صدور قرار تامین امکان اعلام وکالت وکیلتان وجود ندارد .
-- با توجه به عمومی بودن جرم ، به صرف اعلام رضایت دانشگاه پرونده مختومه نمیشود ولی اعلام گذشت میتواند موجب تخفیف مجازات عمومی شما شود .

حضور وکیل شما به منزله حضور شما تلقی میشود .رضایت شاکی در هرحال موثر می باشد .