آیا هزینه دفتر خدمات قضایی را میشود از صاحب کار اخذ کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۹ #75822656

سلام.هزینه حق الوکاله و هزینه های دادرسی و هزینه کارشناسی را طبق قانون دادگستری از محکوم علیه میتوان اخذ کرد. حال سوالم این است که بابت مبلغ مطالبات دادنامه حل اختلاف که هزینه ثبت ان در دفتر خدمات قضایی ۵۰ هزار تومان میباشد رو میتوان در دادگستری از کارفرما اخذ کرد اگر میشود ابتدا در دادگستری برای دریافت هزینه ۵۰ هزار تومان چکار بایستی کرد و ایا این کار به صرفه است؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر جز هزینه های دادرسی نمیباشد

بله قابل مطالبه است.

سلام
صرفا هزینه های دادرسی قابل مطالبه است

با سلام ، فقط مطالبات قانونی کارگر و هزینه های دادرسی طبق مفاد رای قابل مطالبه هست . هزینه دفتر خدمات قضایی جزء هزینه های دادرسی محسوب نمی گردد و قابل مطالبه نیست.

سلام
خیر فقط هزینه های دادرسی میتوانید اخذ نمایید !

خیر جز هزینه های دادرسی نیست