ایشان هم دریافت وجه و هم وعده ی دادن زمین را انکار میکند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #75768899

بنده درسال ۱۳۶۸ زمینی بر گاراژ به مساحت ۳۲ متر خریداری کردم منطقه قولنامه ای بود و مالکیت آنجا را در اختیار داشتم سال ۱۳۷۴ فردی خود را صاحب گاراژ معرفی کرد و طی یک رسید کاغذی در قالب یک چک که توسط ایشان هم نقد شد و شماره چک در رسید موجود است مبلغ ۲۰۰ هزار تومان بابت عقب نشینی جاده از من پول گرفت که زمین برای احداث مغازه بدهد. از سال ۹۶ که بابت گرفتن وجه یا زمین که مراجعه میکنم ایشان هم دریافت وجه و هم وعده ی دادن زمین را که قرار بود پشت(زمین خودم) بدهد انکار میکند. حالا باید به چه عنوان شکایت کنم؟ و در شکواییه چه خواسته ای را مطرح کنم ؟ برای رسیدن به حقم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا درخصوص اینکه عقب نشینی صورت پذیرفت یا خیر مطلبی نفرمودید .چنانچه عقب نشینی انجام شده و آثار مالکیت شما در مرجع اجرائی شهرداری یا وزارت راه که مجری طرح عقب نشینی بوده موجود است . میتوان از طریق طرح دعوی حقوقی مطالبه زمین معوض یا قیمت آن بطرفیت همان مرجع و مالک کاراژ اقدام نمود .و اگر در خصوص زمین معوض توافق نامه ای ندارید قرارداد شفاهی تلقی خواهد شد و نیاز به شهود دارید . در غیر اینصورت تنها راه دعوی حقوقی استرداد وجه چک است . در هر حال باید وضعیت پروژه عقب نشینی بررسی شود که آیا از شمول طرح های عمرانی شهرداری یا وزارت راه است ..