شرایط و چگونگی انجام امور اداری و مالی والدین توسط فرزند

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۲ #75766007

با احترام، فرزند پسر چگونه و با چه شرایطی می‌تواند به جای والدین خود امور اداری آن‌ها را بدون مراجعه والدین خود به بانک، ادارات یا شکایت از طرف آن‌ها را انجام دهد؟ باید جایی مراجعه کند تا وکالت بگیرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با مراجعه به دفتر اسناد رسمی جهت وکالت انجام امور کاری ولی برای مراجعه به دادگاه نیاز به حضور وکیل دادگستری می باشد و صرف وکالت امکان حضور نیست.

با سلام مراجعه به دفاتر اسناد رسمی و اعطای وکالت کاری جهت انجام امور مد نظر.جهت انجام امور قضایی نیز میتوانید در وکالتنامه مذکور اختیار انعقاد قرارداد با وکیل دادگستری را به ایشان بدهید‌.

باید وکالتنامه محضری از والدین بابت انجام اعمال اداری دریافت کند.

سلام علیکم
باید دفتر اسناد رسمی مراجعه و پدر یا مادر وکالت نامه کاری به شما جهت انجام امور اداری یا ... بدهند

با سلام،برای انجام امور اداری می بایست به دفترخانه مراجعه و وکالت کاری تام بگیرند ولی برای دادگستری میتوانید از وکالت کاری که حق توکیل دارید استفاده کنید و مع الواسطه وکیل بگیرید.

سلام وکالت اداری جهت مراجعه به بانکها و سازمانها و عقد قرارداد با وکلای دادگستری جهت اقامه دعوا از طریق دفاتر اسناد رسمی اخذ نمایید

با سلام
برای انجام اموری که بیان کردید به جز اقدامات قضایی بایستی از ایشان در دفتر اسناد رسمی وکالت کاری اخذ کرد. جهت دادخواهی در دادگستری می توان به نیابت از آن ها به وکیل دادگستری وکالت اعطا کرد یا خودشان اصالتا اقدام نمایند.