اگر اعساری که میگه قبول نشه چطور میتونم اعلام کنم جنسا مال این طرف بودن و من فقط چک دادم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۲ #75748300

سلام یکی از اشنایان خواست از یک شرکت بزرگ دارو بخره ولی چون چک نداشت من دادم و بنابر مشکلات طرف نداره پول رو بده و چک من رو برگه زدن طرف هی میگه نگران نباش اعسار میزنیم و قبول میکنن و مبلغ واقعا سنگینه خواستم ببینم اکر اعساری که میگه قبول نشه چطور میتونم پامو بکشم بیرون و اعلام کنم جنسا مال این طرف بودن و من فقط چک دادم اخه اعتماد داشتم بهش

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک شما برگشت خورده و اگرهم دفاعی دارید جهت برائت خویش باید درجلسه رسیدگی به چک مطرح کنید . تا محکومیت شما قطعی نگردد دادخواست اعسار معنا ندارد

سلام و درود
دوست گرامی طبق قانون مربوط به اسناد تجاری از جمله چک، صادر کننده در برابر دارنده چک مسئولیت دارد و موظف به پرداخت است و تقاصای اعسار فرع بر اصل است .در واقع شمادبه هر دلیلی که اقدام به صدور جک کرده اید در مقابل دارنده ان به مبلغ درج در چک بدهکارید و موظف به پرداخت.حال در صورت نداشتن تمکن مالی در مرداخت میتوانید تقاصای اعسار کنید و وجه چک را به اقسط تعیین شده توسط قاصی بپردازید و بعد وجه پرداختی را اگر دلایلی دارید از کسی که از شما درخواست صدور چک کرده بگیرید

سلام وقت بخیر
صادر کننده چک در مقابل دارنده برای پرداخت وجه چک مسول است لذا اگر نمی توانید مبلع چک را پرداخت نمایید می توانید دادخواست اعسار ثبت کنید. بعد از پرداخت بدهی می توانید مبلغ را از شخص اصلی دریافت نمایید.

سلام
اگر این توافق رو جایی مکتوب نکردین میتونید از طریق شهادت که یکی از ادله اثبات دعوی هست در این خصوص اقدام کنید