خانمم میخواد توی دادگاه بگه من جلسه های مشاوره رو شرکت نکردم تا طلاق بگیره آیا نتیجه میگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۲ #75742730

با سلام و خسته نباشی
خانمم از حق حبس استفاده کرده
خوده خانمم رفته مشاور خانواده برای طلاق یک طرفه...
سوال من اینجاست الان که نظر مشاوره نگاه کردم دیدم منو چرا در جریان مشاوره نگذاشته و آدرس و شماره تماس که به مشاوره داده به من تماس بگیرن برای حضور در جلسه اشتباه دادن که من حضور نداشته باشم و مشاوره هم منو غیر حضور زده و حالا خانمم میخواد توی دادگاه بگه من جلسه های مشاوره رو شرکت نکردم تا طلاق بگیره آیا دادگاه به ایشان رای میده ممنون از وکیل های عزیز ...

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بخاطر عدم حضور در جلسات ( علی الخصوص اینکه عدم حضور شما موجه بوده باشد ) زوجه نمیتواند حکم طلاق را اخذ نماید
و نیز اینکه اگز دلایل زوجه طبق شروط ۱۲ گانه در سند نکاحیه نباشد و یا عسر و حرج وی در دادگاه اثبات نگردد دادگاه حکم طلاق را به زوجه نخواهد داد .

زن صرف در مواردی که شروط بند های ۱۲ گانه در سند عقد ازدواج را بتواند اثبات نماید قابل قبول است لذا به علت عدم شرکت در کلاسهای مشاوره اجباری زوجه حق درخواست طلاق نخواهد داشت

برای طلاق یکطرفه باید دلایل و مستنداتی ارائه شود ک دادگاه ب طلاق حکم بدهد و حضور یا عدم حضور در جلسات مشاوره توسط زوج ارتباطی ب طلاق ندارد باید دلیل محکمه پسند از سوی زوجه ارائه شود مثلا وجود مشکلاتی از جانب زوج برای عسر و حرج و....

عدم شرکت در جلسه ارتباطی با صدور حکم طلاق ندارد

خیر برای صدور طلاق یکطرفه از جانب زوجه باید یکی از شروط ۱۲ گانه ضمن سند ازدواج توسط زوجه اثبات شود تا بعلت عسر و حرج بتواند طلاق بگیرد.

درود
با قاضی پرونده در خصوص آدرس و تلفن اشتباهی که از شما اعلام شده است صحبت نمایید.