ارسال درخواست اعسار بعد از رای عدم امکان سازش به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۴۴ #75731

با سلام و عرض تبریک سال نو
دادنامه دادخواست من مبنی بر عدم امکان سازش با همسرم صادر شد و من محکوم به پرداخت کل مهریه به علاوه اجرت المثل و نفقه و نفقه فرزندم شدم حالا می خواهم در خواست اعسار دهم
آیا برای درخواست اعسار باید درخواستم رو به همون شعبه بدم ویا خودشون تعیین می کنند و چقدر زمان می بره
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار را ازطریق دفاتر قضایی تنظیم و ارسال و به همان شعبه رسیدگی کننده به حکم محکومیت پرداخت مهریه ارجاع و رسیدگی خواهد گردید.

با عنایت به سوال باید دادخواست اعسار را به همان دادگاه بدوی رسیدگی کننده به حکم بدهید و مدت زمان مشخصی را نمی توان پیش بینی کردموید باشید