مبلغ خسارت بعد از اجرا بالای ۲۰ میلیون شود قابل پیگیری در شوراست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #75652789

سلام اینجانب ۲ سال پیش مبلغ ۱۰ میلیون بابت قراردادی به شخصی حهت انجام کاری پرداخت نمودم و ایشان کاری انجام نداد و من شکایت کردم چون مبلغ قرارداد زیر ۲۰ تومان بود به شورا رفت در شورا رای عجیبی دادند و خوانده را مجکوم به انجاک تعهد کردند ولی با گذشت ۶ ماه از محکومیت و اجرا خوانده تعهد را انجام نداد شورا در این مرحله کارشناس انتخاب نمود تا میزان وخسارات تاخیر و در انجام ندادن تعهد را برآورد کند و من به شخص دیگری تعهد را واگدار کنم و در این مدت نرخ تعهد بالاتر از ۲۰ تومان از طرف کارشناس تعیین شده سوال؟
آیا در مراحل اجرا و پس از حکم کارشناس ارزیاب مبلغ خسارات را بالاتر ۲۵ میلیون بزنه امکان داره مرحله اجرای حکم شونه خالی کنه و بگه مبلغ شما از حد شورا بالاتر رفته؟و باید از نو شکایت کننین؟ و یا اینکه چون در مرحله اجرا این خسارت تعیین گشته اجراییه همان شورا صلاحیت رسیدگی و گرفتن مبلغ را از خوانده دارد؟
این سوال را بارها از اجراییه پرسیدم ولی جواب قانع کننده ای ندادند یکبار میگن ربطی نداره و چون اجراییه اس مبلغ را می توان اقدام کرد بعضی وقتا هم جواب سر بالا میدن.
ممنون میشم در اسره وقت یکی از دوستانم بزرگوار جواب بده.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که مبلغ طبق نظر کارشناس بیشتر شود شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به دعوا را نخواهد داشت و پرونده به دادگاه حقوقی ارسال خواهد شد.