استفاده از زمین پاسیو در اختیار واحدی که به اون در داره نیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۸ #75616808

باسلام و عرض خدا قوت
ما در ساختمان ۲۰ واحد ( ۵ طبقه چهار واحدی, که ۲ واحد جنوبی و ۲ واحد شمالی هستند ), ۹ ساله زندگی میکنیم من طبقه اول در سمت غربی با جهت جنوبی ساختمان هستم واحد ما در و پنجره به پاسیو داره ( طبق سند), همسایه کناری ما فقط پنجره داره, ولی پنجره رو باز کردن و حتی کولر آبی با پایه بلند گذاشتن و وسط پاسیو رو هم با پلی کربنات بصورت کج تقریبا مساوی تقسیم کردن
بالا سر ما هم ۸ واحد دیگه هر کدوم ۱ پنجره به پاسیو دارن که شیشه هاشون مات و جلو قسمت بازشو پنجرشون ورق فلزی نصفه دارن که دیدی ندارن از این ۸ واحد ۵ واحد مال سازنده ساختمان هست.
من ۱ ساله خونه رو خریدم و با همسایه کناری صحبت کردم که با هم هماهنگ باشیم و بین خودمون دیوار بکشیم و اگه خواستیم بعدا مسقف کنیم, ایشون چندان تمایلی نشان ندادن و سازنده رو در جریان گذاشتن, که ایشون که معلوم بود مخالفت میکردن.
فقط موردی رو گفتن که همسایه شما علارغم اینکه پنجره دارن ولی میتونن از پاسیو استفاده کنن و نیاز نیست پنجره شون ببندن و کولر رو ور دارن و حق دارن تقسیم کنن و استفاده کنن! و ما اون موقع عکس گرفتیم از این موارد و گذاشتیم رو پرونده ساختمون شما نمیتونی تردد ایشون قطع کنی به پاسیو!
و اگه شما هم از امنیت واحدت نگرانی از داخل پشت در پاسیو حفاظ بذار!
البته من به شهرداری مراجعه نکردم فعلا
حالا میخواستم بفرمایین همچین موردی امکان داره واقعا؟ مگه استفاده از زمین پاسیو در اختیار واحدی که به اون در داره نیس؟؟
ممنونم میشم راهنمایی دقیق بفرمایین
🙏🌹

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استفاده اختصاصی یک واحد از پاسیو مستلزم ذکر صریح این موضوع در سند اختصاصی واحد است والا نمیتوانید مانع استفاده دیگر واحدها شوید . همچنین در خصوص مسقف نمودن پاسیو نیز باید رضایت هر ۲۰ واحد را کسب کنید در غیر اینصورت به لحاظ قانونی مجاز به مسقف نمودن پاسیو نخواهید بود .