خدمت وظیفه فرزندان ایثارگران و جانبازان به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۷۳ #75599

سلام میخواستم راجب معافییت یا کسر خدمت تو سال 96 از شما سوال کنم!چند درصد امکان داره معافییت ها و کسری هایی که تو لایحه ششم یا احکام دایمی برای فرزندان ایثارگران و جانبازان تصویب شده اجرایی شه؟من تو خدمتم و بابام 34ماه تو جبهه بوده ترکش خورده و جانباز شده!داداشم سال90چهارده ماه کسری گرفت ولی معاف نشد!یعنی خودش نخواست معاف شه!حالا بنظرتون من میتونم معافییت بگیرم یانه!اضاف هم ندارم!راهی واسه خرید یا کسری یا معافییت من وجود داره یانه؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مطلع شدن از امر کسری خدمت و معاف شدن شما باید به بنیاد شهید محل اقامت خود مراجعه کنید و سوال بپرسید

موید باشید