ادعا میکنند که در زمان معامله برادر کوچکتر به سن قانونی نرسیده بوده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #75597885

دو برادر در سال ۱۳۲۸ با یکدیگر زمینی رو معامله کردند.و برادر بزرگتر با پرداخت پول حق الارث زمین مزروعی را که از پدرشان بهشون به ارث رسیده بود رو از برادر کوچکتر خرید.
این دو برادر حدود ۵۰ سال بعد از معامله زنده بودند و حدودا ۱۵ سال پیش فوت کردند.
سه سال پیش وارثین برادر بزرگتر زمین مزروعی مذکور رو به من (نویسنده سوال ) فروختند. زمین کاملا خالی بود و من ۴۰ میلیون زمین رو خریدم و حدود ۳۰۰ میلیون هم خرج زمین کردم.
یک سال بعد از خرید زمین توسط من وارثین برادر کوچکتر مدعی مالکیت زمین هستند و ادعا میکنند که در زمان معامله (منظور سال ۱۳۲۸) برادر کوچکتر به سن قانونی نرسیده بوده.
الان تکلیف من چیست ....لطفا منو راهنمایی کنین.
هر روز منو تهدید به شکایت و.... میکنند ...یکی نیست بگه که من زمین رو خریدم و قولنامه رو هم توی دهیاری و با حضور شورای اسلامی روستا نوشتم و چند نفر از معتمدین روستا و خود شورا قولنامه من رو امضا کردن (منظورم اینه که زمانی که من خریدم هیچ ادعایی در مورد مالکیت زمین نبود و الا من نمی خریدم )
الانم تمام دارایی که داشتم و تمام وقت خودم رو توی این سه سال وقف زمین کردم ...
لطفا من رو راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص اینکه شخص فروشنده به سن قانونی نرسیده است و از این منظر معامله را باطل اعلام کنند به فرض اینکه برادر کوچک تر به سن قانونی نرسیده باشد تا این معامله صحیح باشد میتوان گفت اگر برادر کوچکتر حتی به سن بلوغ رسیده باشد امکان انعقاد بیع مال خود را دارد و حتی اگر معامله را غیر نافذ فرض کنیم با رسیدن وی به سن قانونی امکان بر هم زدن معامله مزبور را داشته و این اقدام را انجام نداده بنابراین این معامله هیج گاه قابل ابطال نخواهد بود و همچنین از نظر دیگر بعد از یک سال از فوت ادعای مزبور پذیرفته نیست