چطور میتوانم قبل از سررسید یکسال این خودرو جدید را بنام خودم کنم که هم بنام خودم باشد هم فقط خودم حق فروشش را داشته باشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۵ #75592786

سلام من میخوام ماشین قدیمیمو بفروشم و با پولش ماشین جدید بخرم اما چون پول کافی ندارم مجبورم در نمایندگی برای ثبت نامش اقدام کنم. از یک طرف چون ماشین قدیمی به اسم خودم هست نمیتوانم به اسم خودم ماشین جدید رو ثبت نام کنم و باید به اسم همسرم ثبت نام بشه.
از طرف دیگر پس از تحویل خودرو جدید طبق قانون نمایندگی، فرد تا یکسال حق فروش این خودرو را ندارد.
لطفا راهنماییم کنید چطور میتوانم بلافاصله پس از تحویل خودرو جدید یا زودتر یعنی قبل از سررسید یکسال این خودرو جدید را بنام خودم کنم که هم بنام خودم باشد هم فقط خودم حق فروشش را داشته باشم. با تشکر از سایت مفیدتون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقتی که شرکت فروشنده خودرو شرط می کند که تا یکسال حق فروش آن را ندارید بنابراین در سند شما این موضوع درج می‌شود و بنابراین خریدار تا یکسال حق فروش آن را ندارد
در این مورد شما می توانید از همسرتان نوشته ای بگیرید که اتومبیل متعلق به شماست و بعد از یک سال به شما انتقال خواهند داد و وکالتنامه رسمی نیز در این مورد به نام شما تنظیم نمایند

با سلام
اگر تمایل به فروش خودروی قدیمی دارید پس از فروش خودروی قدیمی بلافاصله اقدام به تنظیم سند بنام خریدار نمایید در اینصورت دیگر خودرویی بنام شما نخواهد بود سپس میتوانید اقدام به ثبت نام خودروی جدید نمایید .
اگر میخواهید خودرو بنام همسرتان ثبت نام کنید بایستی توافق نامه ای استوار تنظیم نمایید تا در صورت بروز مشکلات در آینده ، همسر شما ادعای مالکیت ننماید .