سهم وراث چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #75554425

با سلام ما ۳ برادر و ۳ خواهر هستیم پدرم ۳ فروردین ۹۹ فوت شدند و مادرم ۶ فروردین ۹۹ فوت شدند قبل فوت پدرم وصیتنامه ای نوشتند که قرار بود بچه ها که فروردین دور هم جمع میشوند ازشون امضا بگیرد بابت وصیتنامه تو وصیت نوشته بود ۵۰۰ متر خانه که دارد ۳ پسر بردارند و یکی از پسرها که مادر را نگه میدارد تا زمانی که مادر هست تمام ملک بهمراه وسایلش مهریه مادر میباشد ولی مادر هم فوت کردند پدر ۷۰۰۰ متر زمین کشاورزی دارد ۱۰۰ میلیون پول پدرم در بانک دارد و ۳۰ میلیون مادرم در بانک دارد که از حساب مادرم خودش ۱۰ میلیون وخواهرم ۷ میلیون و من ۵ میلیون وام گرفتیم خواهرم ۷ قسطش را پرداخت کرده من هم تا برج ۲ سال ۱۴۰۰ قسطش به اتمام میرسد سهم وراث چگونه است در ضمن همین خواهری که ۷میلیون وام از حساب مادرم گرفته ۲ دانگ از خانه ای که گرفته برای مادرم میباشد راهنمایی میکنید

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر شخصی فقط میتواند به ۱/۳ اموال خویش وصیت نماید
بهتر است یک وکیل اخذ نمایید تا انحصار وراثت و وصیت نامه را اجرا نماید

وصیت فقط تا یک سوم اموال نافذ اشت مابقی طبق قانون تقسیم میشود مگر اینکه تمام وراث بر خلاف این اصل رضایت بدهند