اعتراض به نظریه کارشناس ممکن هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۲ #75537547

ملکی در رهن و اجاره من بوده بمدت ۱ سال با ودیعه ۷۵ میلیون تومان پول پیش و اجاره ماهی۱۰۰ تومان - پس از مدت مقرر به دلایلی مالک نیومده قرارداد جدید بنویسه و ۱۵ ماه از مدت اجاره گذشته است و تقاضای اجرت المثل داده کارشناس۵۵۶۰۰۰۰۰ برای ۱۵ ماه اجرت تایین کرده که بدون احتساب پول پیش من یا کسر مبلغی از اجرت المثل بابت ودیعه یا بهره بردن موجر از پول من در این ۱۵ ماه است و ۷ روز مهلت اعتراض داشته که رو به اتمام است بنده لایحه ای یا اعتراضی میخاهم تا حق من ضایع نشود.ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ظرف مهلت مقر ر اعتراض نمایید در رابطه با لایحه با پشتیبانی سایت تماس حاصل فرمائید موفق باشید

ظرف یک هفته باید اعتراض خود را تقدیم کرده و تقاضای نظریه تکمیلی از کارشناس را بکنید .

سلام، طی ۷ روز می توانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید. هر کس اعتراض به نظریه کارشناسی نماید برای ارجاع به کارشناسی که تعداد فرد نسبت به مرحله قبل است می بایست هزینه پرداخت نمایید و فیش آن را به دفتر دادگاه تقدیم نمایید. در صورتی که دفاعیه مستندی دارید اعتراض نمایید.

درود
بله می توانید ظرف مهلت مقرر اعتراض کنید.

سلام
برای تنظیم لایحه باید با پشتیبانی سایت تماس بگیرید

با سلام
شما در مورد این کارشناسی اعتراض نمایید و دلایل خود را در قالب لایحه تقدیم دادگاه نمایید .
موفق و پیروز باشید .