اعتراض و درخواست به تغییر حکم نهایی از سمت خواهان ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۳ #75512979

در پس شکایتی که غیابی صادر شد در مرحله ی نهایی و اجرا مشخص شد که شرکتی که از آن شکایت شده نام دیگری داشته و آن نام تجاری شرکت صرف در تبلیغات بوده است چون در شکایت خوانده "نام شرکت به مدیریت عاملی آقای فلان " نوشته شده قاضی اجرا می گوید نمیشود شخص را جلب کرد یا دارایی شخصی وی را گرفت باید شکایت می شد "شرکت فلان و مدیر عامل فلان" نه "شرکت فلان به مدیریت فلانی" پس شخص را نمیشود حکم جلب داد و ضبط مال نیز با نام شرکت است نه شخص مدیر عامل این در حالی است که حتی همان شرکت هم جمع آوری و منحل شده آیا می شود مجدد به تغییر حکم در همان شورای حل اختلاف یا محکمه دیگری درخواست اصلاح و تغییر داد برای اجرای مجدد با اصلاحات جدید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر حکم علیه همان شخصی که شما به عنوان خوانده در دادخواست نوشته‌ اید صادر شده باشد ‌نمی توان نام و مشخصات ایشان را تغییر داد
و نیز با توجه به اینکه دعوی شما در مجموع علیه و مربوط به شرکت است چنانچه خوانده شرکت باشد شما مجاز به توقیف اموال مدیران شرکت نمی باشید زیرا شخصیت شرکت از شخصیت مدیران آن جداست
اما چنانچه خواندگان دو نفر باشند یعنی هم شرکت و هم شخص حقیقی و هر دو محکوم شوند می توانید علیه هر کدام از آنها طبق حکم درخواست صدور اجراییه نمایید.

می توان تقاضای اجرائیه علیه شرکت(محکوم علیه)داد وادعای جدیدی به طرفیت مدیرعامل ان مطرح نمود