در رابطه با مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی راهنمایی فرمایید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۰ #75504006

درخصوص اتهام آقای ۳۴ ساله دائر بر نگهداری مشروبات الکلی دست ساز به میزان /۵ ۵ لیتر از نوع مشروبات الکلی دست ساز داخلی با توجه به گزارش مرجع انتظامی، کشف مشروبات الکلی نزد متهم،
اقا ریر صریح متهم در مراحل تحقیقات مقدماتی و دفاعیات غیر موثر وی در جلسات رسیدگی و سایر قرائن و امارات موجود بزه منتسب به وی محرز است دادگاه مستندا به ماده ۷۰۲ قانون اصالحی مجازات اسالمی مصوب ۱۳۷۵ متهم را به تحمل یک سال حبس و چهل ضربه شالق و جزای نقدی به میزان بیست و پنج میلیون لایر جزای نقدی در حق صندوق دولت ( پنج برابر ارزش عرفی ) محکوم می نماید در خصوص اتهام دیگر متهم آقای ___________ فرزند _________ دائر
بر دائر کردن و اداره کردن مرکز فساد و فحشا با توجه به انکار مصرانه متهم در جلسات دادگاه و مشارکت افراد دیگر
دراین خصوص با وجود شبهه در انتساب بزه به وی دادگاه مستندا به اصل ۳۷ قانون اساسی و ماده ۱۲۰ قانون مجازات
اسالمی رای بر برائت متهم صادر و اعالم می نماید رای صادر شده حضوری و ظرف مدت بیست روز از تاریخ ابالغ
قابل تجدیدنظر در دادگاه تجدیدنظر استان اصفهان می باشد.

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

"با سلام"
موضوع نیازمند بررسی و ارزیابی دقیق تری میباشد

سلام
نیاز به بررسی جامع دارد
درخواست ارزیابی بدید جناب

از طریق مشاوره تلفنی با ما در ارتباط باشید.
برای بررسی دقیق تر با تشکر