چه اقدام قانونی می توان در قبال کارشکنی مسئول دادگاه انجام داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۵۰ #75465

امروز برای انجام کارهای قیم جدید رفتم دادگستری اما مسئول امور محجورین گفت : باید پرونده دوباره بره کلانتری و از اونجا شما رو پیشنهاد بدن تا من بتونم قیم تعیین کنم منم بهش اعتراض کردم و گفتم قیم قبلی من رو پیشنهاد داده و من هم تقاضا رو نوشتم و از بین 3 دختر و 1 پسر فرد محجور ، 3 دختر به من رای میدن و به داداش خودشون چون فروش مال غیر داشته رای نمیدن و تو استشهاد محلی مکتوب کردن
آیا حق با من هست ؟ ( آخه فک میکنم مسئولش یه جورایی میخواد من رو دست به سر بکنه )

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی عنایت داشته باشید شما باید موضوع را با دفتر کل دادگاه در میان بگذارید و پیگیری کنید.

موید باشید