چگونه مستاجر را ملزم به تخلیه مورد اجاره نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۴ #75428797

سلام خدمت شما دوستان عزیز
من در دی ماه ۹۶ آپارتمانی را با کرایه مشخص و قرار داد عادی در دفتر املاک به مدت یک سال اجاره دادم بعد از پایان مدت یک سال مستاجر درخواست تمدید قرار داد را داشت و گفت من دوباره می خوام این مدت را تمدید کنم و ما زبانن با مستاجر قرار داد کردیم که تا پایان شهریور ۹۸ در آپارتمان بماند و در این مدت اجاره بها را هم افزایش دادم، در این مدت جدیدی که قرار شد بماند ما هیچ گونه قرار دادی ننوشتیم و فقط زبانا هر دو قبول کردیم، حالا مستاجر که میگم پایان شهریور تخلیه کن میگه امکان تخلیه تا پایان دی ماه ۹۸ رو ندارم.
خواستم ببینم امکان تخلیه قانونی برای من وجود داره؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر نتوانید که تمدید قرارداد فقط تا پایان شهریور بوده ، نمی توانید تا پایان دی درخواست تخلیه نمایید .

میتوانید نسبت به پایان مدت قرارداد اولیه درخواست تخلیه نمایید .

با سلام.
چون شما شفاهی قرارداد اجاره را چند ماه دیگر تمدید کردید، ۱ماه قبل از پایان مدت توافق شده به مستاجر اعلام کنید که مدت قرارداد اجاره به پایان رسیده و ملک را تخلیه کنید(اگر اظهارنامه قانونی هم باشد که برایش ارسال کنید که خیلی بهتر است) سپس اگر ملک شما را تخلیه نکرد، از شورای حل اختلاف تقاضای تخلیه و خلع ید را از ملک خودتان مطرح نماید.
موفق باشید

باسلام
باتوجه به اتمام مدت قرارداد اجاره و اینکه دوباره قرارداد دیگری منعقد نشده است میتوانید نسبت به تخلیه آن اقدام نمایید