این خانوم چگونه می تواند از کسانی که به او تهمت می زنند شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۷ #75412994

با سلام. یکی از همکاران من که خانم هم هست توو خونه پدرش زندگی میکنه که هر روز خواهر و مادرش بهش تهمت ناموسی میزنن طوری شده که دیروز با هم داخل خانه شدیدا دعوا کردن که کار به پلیس ۱۱۰ کشیده شده است. که بعد از اون دعوا نیز دوباره مادرش بعد از رفتن پلیس شروع به فحاشی و زدن تهمت به ایشان کرده که ایشان عصبانی شده و لیوان به سمت مادر خود پرتاب کرده اند که به سرمادر خود برخورد کرده که باعث جراحت جزعی نیز شده است.
سوال من این است که این خانوم چگونه می تواند از کسانی که به او تهمت ناموسی می زنند شکایت کند؟
و آیا چون ایشان شاهدی شما چه راهی برای ایشان پیشنهاد می کنید؟
با تشکر

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتواند تحت عنوان تهمت و با ارائه مدرک از جمله شهود
شکایت کیفری کنند

با سلام ووقت بخیر
با استشهادیه شهود میتوانند این موارد را درمراجع قضایی مطرح کنند .